top of page

FacemMaiBineAcasa

Spitalul Orășenesc, Târgu Neamț

€10,596.00

Valoarea aparatelor

168

Donatori

30.11.21

01.08.22

Perioada campaniei

Echipament necesar

4x Monitoare de funcții vitale

FacemMaiBineAcasa

Am reușit!

Cele 4 monitoare salvatoare de vieți au ajuns la Spitalul Orășenesc "Sf. Dimitrie" Târgu Neamț.
Peste 600 de paciente vor putea beneficia anual de aparatele donate compartamentului de ATI a secției de Obstetrică și Ginecologie. Mulțumim!

img-abstract-1_edited.png

Povestea din spate

De ce ne dorim să #FacemMaiBine în departamentul ATI al secției de Obstetrică și Ginecologie de la Spitalul Orășenesc "Sf. Dimitrie" Târgu Neamț?

- Pentru că acolo sute de femei dau naștere unei noi vieți în fiecare an.
- Pentru că posibilitatea de monitorizare a funcțiilor vitale ale mamei după naștere poate să-i ofere șansa să ajungă mai repede lângă copilul ei.
- Pentru că, nu ar trebui să permitem, ca în 2021, în România experiența nașterii la nivel medical să fie una înfășurată în anxietate și nesiguranță.

Echipa medicală și managementul Spitalului Orășenesc "Sf. Dimitrie" Târgu Neamț, împreună cu noi, Help others help, ne dorim să #FacemMaiBine pentru viitoarele mame.

Cum am reușit

Am pornit la drum initial cu dorinta de a strange €12.400,00 pentru 4 monitoare, in baza ofertei initiale primita de la producator. În urma multor negocieri, Help others Help a reușit să obțină un discount de 12% acordat sumei totale, ajungând astfel la un target final de €10.917,00.

Din păcate, ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme se mai întâmplă. Există încă mulți oameni afectați direct de războiul din Ucraina, oameni care încă mai au nevoie de noi toți. Este important să fim alături de ei cât de bine putem. Să fim bine, trup și minte, să respirăm și să găsim o pârghie echilibrată care să ne dea puterea de a face față în același timp lucrurilor pe care le-am pus în așteptare de ceva vreme pentru a face loc celorlalți.

Această mentalitate ne determină să reluăm comunicarea pe campania „Facem mai bine acasă, în România” pentru a reuși să donăm cele 4 aparate de monitorizare a semnelor vitale, de care secția TERAPIE INTENSIVĂ de la Obstetrică și Ginecologie a Spitalului din Târgu Neamț are mare nevoie.

Succes și predare

Am reușit! Cele 4 monitoare salvatoare de vieți au ajuns la Spitalul Orășenesc "Sf. Dimitrie", Târgu Neamț. Peste 600 de paciente vor putea beneficia anual de aparatele donate compartamentului de ATI a secției de Obstetrică și Ginecologie.

Mulțumim tuturor donatorilor și suporterilor noștrii, fără voi nimic nu ar fi posibil!

Mulțumim echipei medicale și de management a spitalului pentru ajutor și angajament!
@Alexandru Patrascu, @Cristina Udrea, @Cristi Lazar - Kudos!

Echipa Help others help este recunoscătoare și fericită că am încheiat cu succes al 3-lea proiect.
Împreună facem minuni, chapeau! #FacemMaiBineAcasaInRomania

bottom of page