top of page

Donații

Orice donație, informație sau contact este binevenită.

Voluntariat

Fie că pe termen scurt sau lung, apreciem abilitățile tale.

Parteneriat

Vezi cine ne mai susține sau devino tu însuți partener.

Beneficiari

Aceștia sunt oamenii pe care i-am ajutat și îi ajutăm în continuare.

A fi donator

Lucrăm în mod transparent pentru a ne asigura că 100% din donația ta își atinge scopul propus.

Oferim actualizări despre progres în timpul campaniilor de donații și transparență totală asupra tuturor cheltuielilor noastre.

Avem un sistem de organizare și monitorizare care te ține la curent cu performanța și impactul echipamentului medical donat.

Urmărește-ne
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Donează direct

IBAN DE: DE 41 8306 5408 0004 2378 20

IBAN RO: RO57BTRLRONCRT0603785801

Donors

A fi voluntar

Nu putem crește decât atât cât crește rețeaua noastră de voluntari!
Lucrăm cu mândrie cu o rețea diversă de voluntari calificați, motivați de dorința de a ajuta pe alții să ajute.

Dacă dorești să faci parte dintr-o echipă prietenoasă și foarte profesionistă, să dezvolți un set specific de abilități sau să-ți folosești abilitățile existente pentru a avea un impact semnificativ asupra comunităților locale, ești binevenit să ni te alături ca voluntar.

Voluntarii noștri au locuri de muncă cu normă întreagă sau sunt studenți cu normă întreagă, iar mulți sunt preoaspeți părinți.

 

Fiecare voluntar își poate alege în mod liber nivelul de implicare și domeniile la care dorește să contribuie în funcție de disponibilitatea și interesele sale.

 
Lucrăm împreună pe baza de încredere și respect într-un mediu virtual prietenos.

Volunteers

A fi partener

Sponsori

Pentru că toată lumea are nevoie de o mână de ajutor uneori.

Devino un sponsor corporativ donând din beneficii fiscale sau bugete CSR. Aceste donații vor contribui direct la campania în derulare sau la următorul proiect.

Pro-bono

Ne câștigăm existența din ceea ce primim, dar ne câștigăm viața din ceea ce dăm.

Externalizam servicii profesionale sau consultanță pro-bono, pentru a ne putea îndeplini obiectivele la cele mai înalte standarde.

Collaborators

Singuri putem face atât de puțin; împreună putem face atât de multe.

Primim orice colaborare în care ne putem ajuta reciproc. Contactează-ne pentru a găsi modalități în care putem colabora!

Partners

A fi beneficiar

Mizăm pe o colaborare de lungă durată cu beneficiarii noștri, bazată pe încredere și transparență. Lucrăm împreună cu spitalul selectat pentru a identifica care este nevoia lor cea mai presantă în ceea ce privește echipamentul medical.

Lucrăm împreună pentru a împărtăși informații și a educa publicul nostru cu privire la afecțiunea medicală specifică pe care o abordăm în fiecare proiect. Contăm pe sprijinul lor pe toată durata campaniei, în timp ce le oferim constant informații transparente cu privire la progres.

Nu donăm doar echipamentul medical, ci ne asigurăm și că echipa de medici responsabili este bine pregătită să le folosească. Lucrăm împreună la implementarea programului nostru de urmărire și monitorizare timp de 3 ani după ce echipamentul este donat.

Căutăm mereu proiecte noi. Dacă sunteți medic sau reprezentantul unei instituții medicale pe care am putea-o ajuta, ne puteți contacta sau completați formularul.
Beneficiaries
Contact
bottom of page