top of page

gastroHELP (with Yonder)

Spitalul de Copii "Sfânta Maria", Iași

€34.000,00

Valoarea aparatelor

2

Donatori

22.11.22

19.06.23

Perioada campaniei

Echipament necesar

1x Ecograf

gastroHELP (with Yonder)

Invităm companii private românești să susțină această cauză prin sponsorizări directe și redirecționare procente din impozit pentru a achiziționa 2 aparate care acum lipsesc!

img-abstract-1_edited.png

Povestea din spate

În fiecare an, aproape 1000 de copii ajung la spital la secția de Gastroenterologie cu situații de urgență sau cazuri care necesită o intervenție internă pentru a stabili cauza durerii abdominale/stomacale.

Astăzi, secția nu dispune de un videogastroscop slim pentru copiii de până în 3 ani, iar singurul ecograf din secție este situat în Ambulatoriu pentru a putea deservi pacienții veniți la consultații de zi, ceea ce complică fluxul de pacienți în spital, cauzează întârzieri sau perioade de așteptare lungi și expunere la noi factori de risc care sunt nefaste pentru micii pacienți.

Cum am reușit

Despre colaborarea cu spitalul Sf. Maria din Iași

Am colaborat cu spitalul Sf. Maria din Iași în anul 2021, când am donat un ureteroscop, un litrotitor pentru copii și un aparat de monitorizare a rigidității și tensiunii arteriale în valoare de €36.000,00.

Echipa de medici este foarte responsabilă și doritoare să ofere îngrijire mai bună! Avem o colaborare foarte bună cu dr. Iulia Ciongradi de la secția urologie-chirurgie și cu dr. Iuliana-Magdalene Starcea de la secția de nefrologie și sunt în programul de monitorizare post-donație timp de 3 ani după predarea aparatului!

Am reușit să strângem 41.039 EUR din direcționarea impozitului pe profit sau venit și sponsorizări. Nu există satisfacție mai mare ca dorința companiilor care ne susțin să ajute. Ne-ați lăsat fără cuvinte când în nenumărate rânduri ne-ați mulțumit pentru că facem ceea ce facem și, astfel, vă oferim și vouă oportunitatea să ajutați. Suntem mulți și ne bucurăm. Vă mulțumim tuturor pentru implicare și ne dorim să vă avem aproape în continuare și să facem mai bine acasă, în România, împreună.

Succes și predare

La finalul lunii iunie am donat cel mai valoros aparat medical de până acum în HOH! un ECOGRAF performant și potrivit nevoilor de tratare a copiilor, donat către Spitalul Sf. Maria Iași, secția gastroenterologie! Aparatul în valoare de 31.766$ este esențial în majoritatea consultațiilor și diagnosticelor din aceasta secție.

Donația vine de data aceasta 100% prin sponsorizarea firmei Yonder.
Este a doua oară când Yonder - o firmă din domeniul IT cu sedii in România la Iași și Cluj - are încredere în misiunea HOH și în transparența cu care lucrăm pe tot parcursul proiectelor: de la identificarea de nevoi reale în spitale românești, la găsirea de soluții și aparate performante la preț competitiv și până la predarea și monitorizarea impactului donației timp de 3 ani.

Le dorim micilor pacienți de la Spitalul Sf. Maria multă sănătate și ne bucurăm că am reușit să aducem un aparat nou la secția de gastroenterologie! Suntem sigure că prin el timpul petrecut la spital va fi mai scurt si mai puțin stresant pentru voi și familiile voastre!

bottom of page