top of page

Gineco Elena Doamna (with Levi9)

Spitalul Clinic Elena Doamna, Iași

€3.000,00

Valoarea aparatelor

Donatori

09.10.23

Perioada campaniei

Echipament necesar

Instrumentar nou chirurgical

Gineco Elena Doamna (with Levi9)

Reînnoim instrumentarul chirurgical pentru a îmbunătăți condițiile și nivelul de siguranță a intervențiilor chirurgicale de la secția de Obstetrică - Ginecologie din Spitalul Elena Doamna din Iași!

img-abstract-1_edited.png

Povestea din spate

La secția de Obstetrică - Ginecologie este nevoie de reînnoirea instrumentarului chirurgical:
- Foarfece chirurgicale
- Pense Kocher
- Pense hemostatice Kocher

Instrumentarul actual are o vechime de câteva decenii, ceea ce poate însemna un risc și o lipsă de precizie în efectuarea intervențiilor chirurgicale.

Echipa de medici a dat dovadă de realism, sinceritate și seriozitate când ne-au prezentat nevoile actuale și au ales reînnoirea instrumentarului chirurgical ca și cea mai mare prioritate pentru a oferi servicii medicale cât mai bune în fiecare zi.

Cum am reușit

Te vom actualiza aici pe măsură ce postăm diverse noutăți și cum progresează strângerea de fonduri și procesul de achiziționare al echipamentelor.

Ținem aproape!

Succes și predare

Te vom actualiza aici când se va încheia camapnia și vom preda echipamentele necesare.

Invităm firme românești să se implice prin sponsorizări directe sau redirecționare de procent din impozitul pe venit/profit.

Pentru donatorii individuali este disponibilă opțiunea de a dona prin Facebook donations, sau direct pe site-ul Help Others Help, secțiunea "Implică-te".

Pentru transferuri bancare directe, conturile bancare din România și Germania sunt afișate în footerul site-ului Help Others Help.

Important: Toate fondurile colectate în campaniiile Help Others Help merg 100% spre finanțarea și achiziționarea aparatelor medicale. Nu avem costuri administrative. Echipa HOH lucrează pe bază de voluntariat.

bottom of page