top of page

Ia o greutate de pe umerii copiilor

Spitalul de Copii "Sfânta Maria", Iași

€12.400,00

Valoarea aparatelor

338

Donatori

26.04.21

12.11.21

Perioada campaniei

Echipament necesar

1x Ureteroscop
1x Dispozitiv de monitorizare a tensiunii arteriale și a rigidității (nefrologie)

Ia o greutate de pe umerii copiilor

Am strâns banii și am donat cele două dispozitive medicale către Sf. Spitalul de copii Maria din Iasi! Împreună, am încheiat campania!

img-abstract-1_edited.png

Povestea din spate

Există un singur spital de pediatrie în regiunea Moldova care tratează până la 1 milion de copii și are nevoie de sprijinul nostru. Donează acum pentru echipamentul necesar pentru prevenire și tratament minim invaziv pentru copiii care suferă de boli renale.

În această camapnie, ținta noastră de pornire a fost de 12.675 EUR. Acesta a fost prețul inițial negociat pentru achiziționarea celor două dispozitive medicale necesare secțiilor de nefrologie și urologie:
- 1 ureteroscop = 8.330 €
- 1 dispozitiv de monitorizare a tensiunii arteriale și a rigidității (nefrologie) = 4.345 €

Campania „Ia o greutate de pe umerii copiilor de la Spitalul Sf. Maria din Iași” este cea de-a doua campanie Help Others Help. Datorită vouă, ONG-ul nostru vechi de un an, a reușit să strângă 8.950 de euro. Și toate acestea fără mulți susținători (cel puțin nu încă!) sau un buget de marketing. Suntem mai mult decât recunoscători.

Cum am reușit

Am strâns 8.950 EUR între 26 aprilie și 11 iulie, în timp ce ne-am implicat activ cu comunitatea noastră pe parcursul campaniei. Cu o parte din sumă am achiziționat primul dispozitiv.

Am adus cu noi oameni extraordinari care ne-au ajutat să vă oferim piese de artă uimitoare ca apreciere pentru donații. Ne înclinăm cu recunoștință în fața lui George Roșu, ilustrația Adrian Serghie, Paul Virlan, Alex Dima, Luigi Mantu (Luu), Lua Lazarovic, Alina Axane.

Am avut o echipă de voluntari cu adevărat dedicată care ne-a ajutat să livrăm a 2-a campanie HoH fără cusur Ioana Smaranda Becker, Raluca Lupasteanu, Marta Chiruta, Marina Topcian, Mara Puacz, Arina Anisie, Iulia Puscaru, Laura Bulău, Gabriela Macovei, Adina Stefan (Adina Ciudin), Simona Crăciun, Marinela Negru, Aura Felicia Colotin, Andreea Pintea, Cristina Prelipcean.

Am colaborat cu medici care au crezut în noi și ne-au susținut cu mărturiile lor: Dr. Iulia Ciongradi, Dr. Starcea Magdalena (Iuliana Magdalena Stârcea), Dr. Christian Dusa (Cristian Dușa), Dr. Anca Adam (Anca Adam Răileanu), Dr. Grzegorz Fojecki.

Succes și predare

Vom dona ureteroscopul în valoare de 7.913,5 € (costul final după a doua rundă de negocieri) în a doua jumătate a lunii iulie și vă vom ține la curent cu întregul proces de achiziție, donație și întreținere, astfel încât să puteți vedea rezultatul direct al donației voastre.

Restul de 1.036 EUR vor fi păstrați în contul bancar Help Others Help pentru al doilea dispozitiv: dispozitivul de monitorizare a tensiunii arteriale și a rigidității în valoare de 4.345 EUR.

Am comunicat intens pe parcursul celor 11 săptămâni de campanie și vă mulțumim că ați fost alături de noi pentru a sărbători realizarea primului obiectiv. Ne vom acorda acum până la sfârșitul anului pentru a strânge suma necesară pentru cel de-al doilea dispozitiv.

Vă mulțumim că ați crezut în noi și ați decis să faceți mai bine pentru România luând o greutate împovărătoare de pe umerii micilor pacienți de la Spitalul Sf. Maria din Iași.

bottom of page