top of page

Neonato Roman (with Yonder)

Spitalul Municipal, Roman

€10.000,00

Valoarea aparatelor

Donatori

09.10.23

Perioada campaniei

Echipament necesar

3x Pulsoximetre & accesorii

Neonato Roman (with Yonder)

Vrem să achiziționăm 3 Pulsoximetre cu accesorii pentru secția de neonatologie a Spitalului Municipal Roman! Aceste aparate sunt necesare pentru monitorizarea fiecărui nou-născut în primele ore ale vieții. Donează acum!

img-abstract-1_edited.png

Povestea din spate

Pulsoximetrele au o importanță deosebită pentru a detecta și monitoriza saturația de oxigen din sânge încă de la naștere, pentru a avea siguranța că bebelușii respiră bine. De asemenea ele monitorizează ritmul cardiac (pulsul).

Lucrăm îndeaproape cu echipa de medici de la Spitalul Municipal Roman și mai ales cu dna Dr. Ioana Amarinii. Ne-am asigurat că nevoia de pulsoximetre este reală pentru numărul de nou-născuți anual de la Roman (approx 800 nașteri/an).

Este primul proiect cu spitalul din Roman, unde am găsit o echipă proactivă, dedicată și care pune experiența și siguranța nou-născuțior și a mamelor pe primul loc.

Cum am reușit

Te vom actualiza aici pe măsură ce postăm diverse noutăți și cum progresează strângerea de fonduri și procesul de achiziționare al echipamentelor.

Ținem aproape!

Succes și predare

Te vom actualiza aici când se va încheia camapnia și vom preda echipamentele necesare.

Invităm firme românești să se implice prin sponsorizări directe sau redirecționare de procent din impozitul pe venit/profit.

Pentru donatorii individuali este disponibilă opțiunea de a dona prin Facebook donations, sau direct pe site-ul Help Others Help, secțiunea "Implică-te".

Pentru transferuri bancare directe, conturile bancare din România și Germania sunt afișate în footerul site-ului Help Others Help.

Important: Toate fondurile colectate în campaniiile Help Others Help merg 100% spre finanțarea și achiziționarea aparatelor medicale. Nu avem costuri administrative. Echipa HOH lucrează pe bază de voluntariat.

bottom of page